MRT Opleiding Enschede


Bij een groep vanaf 8 personen worden ook data in Enschede gepland! Heb je interesse? Mail dan naar info@allesinbeweging.net.

MRT Opleiding Alles in Beweging

De 2-jarige opleiding wordt georganiseerd door Alles in beweging en vindt plaats onder auspiciën van de Stichting Motorische Remedial Teaching in beweging. Motorische Remedial Teaching (MRT) kan worden omschreven als extra zorg voor kinderen die problemen ervaren in speel- en bewegingssituaties. Het verkleinen van deze bewegingsproblemen kan grote invloed hebben op de sociaal-emotionele ontwikkeling. De opleiding is bestemd voor leraren in het primair onderwijs en docenten lichamelijke opvoeding uit PO en VO, IB-ers en RT-ers. Met deze opleiding kun je als specialist MRT werken op één school of meerdere scholen (via een bestuur, gemeente of sportservicebureau). Het is ook mogelijk een eigen MRT-praktijk op te starten.


De MRT Opleiding bestaat uit 5 modulen

 

Data en tijden 1e jaar MRT Opleiding (zie opleidingsplaats Zwolle)

  • Basiscursus MRT deel A    (zie Zwolle)
  • Basiscursus MRT deel B    (zie Zwolle)
  • Schrijven zonder pen        (zie Zwolle)
  • Beter leren samenspelen  (in Zwolle. Data nog niet gepland, bij interesse graag een e-mail naarinfo@allesinbeweging.net)

data en tijden 2e jaar MRT Opleiding:

  • Vervolgcursus MRT          (zie Zwolle)
  • Leerkrachtgedrag in bewegingssituaties (in Zwolle!)

Kijk voor meer specifieke informatie over de inhoud en prijzen in de brochure.

Hieronder wordt de inhoud in vogelvlucht beschreven:


Module structuur, het aantal bijeenkomsten en de studiebelasting

 

Prijzen van afzonderlijke MRT cursussen en de MRT Opleiding


Note:
 
De overheid stelt per 1 fte 500,- euro per jaar (extra) beschikbaar voor bijscholing. Ga vroegtijdig met je directie in overleg als je komend jaar graag een (eigen) scholing wilt volgen. Klik hier voor meer informatie.


Inschrijven
Dit kan zowel voor de gehele opleiding als voor losse cursussen. Voor meer informatie over de losse cursussen klikt u op de betreffende cursus in de linker kolom. Klik op de button hieronder voor inschrijven.