Menu icoontje menu
Homepage

Wie zijn wij

'Alles in Beweging' bestaat uit de scholings- en adviesbureaus van Gelder in Beweging, Stroes in Beweging & Goedhart in Beweging. Wij adviseren en begeleiden leerkrachten, scholen en besturen op het gebied van * bewegingsonderwijs * het schoolplein * motorische remedial teaching * dynamische schooldag & bewegend leren * fijnmotorische en handschriftontwikkeling * veiligheid en aansprakelijkheid. We zijn vooral bekend als de auteurs van de methode 'Basislessen Bewegingsonderwijs', dé methode voor bewegingsonderwijs in het basisonderwijs.

Noord- en Oost Nederland

Hans Stroes

Stroes in Beweging

Hans was vakleerkracht en motorische remedial teacher in het basisonderwijs, bewegingsconsulent gemeente Smallingerland, docent aan meerdere PABO's en ALO Groningen. Hans verzorgt nu scholingen vanuit zijn eigen scholings- en adviesbureau en is coördinator en docent Tweejarige MRT opleiding van Alles in Beweging. Mede auteur van Basislessen Bewegingsonderwijs, Leerlingvolgsysteem bewegen en spelen, Stimuliz, De Schrijfladder en Motorlab NL.

West- en Zuid Nederland

Wim van Gelder

Van Gelder in Beweging

Wim was vakleerkracht & consulent in de gemeenten Heerenveen en Beemster en op de Wegwijzer in Alkmaar. Wim geeft scholing en advies, is coördinator en docent Tweejarige MRT opleiding van Alles in Beweging. Is docent aan de Hogeschool InHolland en voorzitter van de Stichting MRT in beweging. Mede auteur van Basislessen Bewegingsonderwijs, Leerlingvolgsysteem bewegen en spelen en Stimuliz. Bekijk Wim in actie op YouTube.

(inter)Nationaal

Bastiaan Goedhart

Goedhart in Beweging

Bastiaan geeft scholing en advies vanuit Alles in Beweging, is onze specialist op gebied van Veiligheid en aansprakelijkheid en is docent aan de Hogeschool InHolland. Was jarenlang vakleerkracht op basisschool 'De Lunetten' in Heemskerk. Medeauteur van Basislessen Bewegingsonderwijs.

Eventmanager

Jeanette Steen

STER[K]

Jeanette is een bevlogen eventmanager met passie voor onderwijs en sport. Zij begon tijdens haar studietijd met het geven van de lessen bewegingsonderwijs, maar ontdekte tijdens een vervolgstudie haar voorliefde voor evenementen. De kracht van evenementen zit hem volgens haar in de mooie elementen ‘verbinding’ en ‘transformatie’. Iets in de deelnemers raken, hen inspireren en aan het denken zetten waarbij het totaalconcept klopt bij dat wat je wilt overbrengen. Jeanette organiseert vanuit haar eigen bedrijf al vele jaren de studiedagen/congressen met elk jaar een mooi en relevant thema.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Copyright 2024 Alles in Beweging