Menu icoontje menu

Webinar - Het monitoren van gezondheid, sport en bewegen voor gemeentes en grote organisaties

Deze webinar heeft reeds plaatsgevonden, maar kan ook gegeven worden voor jouw school of scholengroep. Neem contact met ons op via het Contactformulier.

Stimuliz: Het meest complete monitoringssysteem van Nederland.

Hans Stroes en Wim van Gelder ontwikkelde in de jaren ‘90 vanuit de (bewegings)onderwijspraktijk de 8-S-en test. Ze splitsen deze in de publicatie ‘Leerlingvolgsysteem bewegen en spelen’ in de 4 S-en en de 4 angsten. De 4 S-en test (4ST) is in 2019 gevalideerd. Met deze gegevens kan een goed beeld worden gevormd van de motorische vaardigheid van kinderen.

In het boek beschrijven zij wat deze gegevens over het spel en bewegen van kinderen zeggen en hoe je je onderwijsaanbod hierop aanpast. De inhoud van deze publicatie en de in afgelopen jaren opgedane kennis zijn nu beschikbaar binnen het webbased systeem: Stimuliz.

Stimuliz biedt een uniek dashboard waarin belangrijke gegevens op het gebied van de motorische ontwikkeling kunnen worden ingevoerd, bekeken en gevolgd.
Denk aan:
o Motorische vaardigheid middels de 4 S-en test (4ST)
o Beweegangsten. De 4 Angsten
o Invoermogelijkheid lidmaatschap sportvereniging
o Beweegtijd buiten school en vereniging
o Klein motorische vaardigheid (schrijven)
o BMI
o Fietsen
o Zwemmen

In deze gratis webinar voor organisaties lichten we toe wat de mogelijkheden van Stimuliz zijn voor gemeentes en grote organisaties en bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Neem alvast een kijkje op www.stimuliz.com.

Inschrijving gesloten

Doelgroepen

Gemeentes grote organisaties

Locatie

Online

Kosten

Gratis

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Copyright 2024 Alles in Beweging