Menu icoontje menu

Inschrijfformulier voor Studiedag Alles in Beweging

Op woensdag 19 januari 2022 vindt de 12e editie van de studiedag Alles in Beweging plaats in Amersfoort. Hieronder kunt u zich inschrijven voor de studiedag.

Let op! Doe de inschrijving op een pc of laptop (niet op je telefoon s.v.p.).

Bij 'inschrijving toevoegen' kun je jouw gegevens en workshopvoorkeuren invullen. Het is tevens mogelijk meerdere inschrijvingen toe te voegen als je met meerdere collega's deelneemt.


Let op!
Inschrijving voor de studiedag is slechts mogelijk via een iDeal betaling, daarna ontvang je een bevestiging van de definitieve inschrijving via de mail (controleer uw e-mailadres goed).

Krijg je het door jou betaalde/voorgeschoten bedrag terug via jouw werkgever? Vul dan bij factuurgegevens voor de zekerheid het adres in van de betalende instantie. Na betaling kan dit niet meer gewijzigd worden vanwege de automatische factuur die gegenereerd wordt.

Reservedatum!
Wanneer de studiedag vanwege Covid-19 maatregelen niet kan plaats vinden op 19 januari 2022 verplaatsen we de studiedag naar woensdag 18 mei 2022. Net als 95% van de deelnemers geven wij als organisatie de voorkeur aan een fysieke studiedag. Mocht je 18 mei niet kunnen, dan ontvang je de kosten retour.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Copyright 2021 Alles in Beweging